Svenskene advart mot fem doping-dømte løpere

Fikk liste av FIS før åpningsrennet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svenske Expressen skriver at rennledelsen i Bruskvallarna ble advart av FIS før svenskenes åpningshelg i langrenn.

I likhet med den norske åpninga er fast på Beitostølen, kjører svenskene sin åpning i Bruksvallarna.

Før helga skal ledelsen ha fått en liste over fem løpere de skulle stoppe hvis de skulle finne på å dukke opp for å ville delta i åpningsrennene - siden løpene er åpne for også internasjonale løpere - i likhet med Beitosprinten.

To utestengt Den svenske avisa melder at ingen av de fem løperne kom til start - og de alle skal være utestengt for doping. Expressen skriver også at det for øyeblikket bare er to løpere som er utestengt på internasjonalt nivå for øyeblikket: østerrikske Johannes Dürr og ukrainske Marina Lisogor.

- Vi kan dessverre ikke gi ut navnene. Men vi har fått en liste over personer som vi skal holde øye med, bekrefter rennleder i Bruksvallarna, Magnus Myhr, til Expressen.

Rennleder for Beitosprinten, Knut Aas, forteller til Dagbladet at de ikke fikk lignende informasjon fra FIS før rennene på Beitostølen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer