Svenskene brant straffe og klarte uavgjort

Zlatans erstatter reddet Sverige.

UAVGJORT: Russland tok ledelsen etter ti minutter. Deretter misbrukte svenskene et straffespark, men til slutt endte det 1-1 i EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Russland. Foto: EPA / CLAUDIO BRESCIANI / NTB Scanpix
UAVGJORT: Russland tok ledelsen etter ti minutter. Deretter misbrukte svenskene et straffespark, men til slutt endte det 1-1 i EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Russland. Foto: EPA / CLAUDIO BRESCIANI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Russland tok ledelsen etter ti minutter. Deretter misbrukte svenskene et straffespark, men til slutt endte det 1-1 i EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Russland.

Ola Toivonen som var erstatter for en skadd Zlatan Ibrahimovic, reddet Sverige og scoret målet som gjorde at det ble 1-1. Toivonen satte inn utligningen fire minutter ut i den andre omgangen, men før det hadde virkelig svenskene vært i trøbbel.

Russerne tok ledelsen etter bare ti minutter. Da scoret Aleksander Kokorin. Men bare tre minutter senere fikk svenskene straffespark etter at Jimmy Durmaz falt i straffefeltet. De fleste mente at svenskene fikk en gavepakke fra dommeren, men Sebastian Larsson klarte ikke å score, for keeper Igor Akinfejev reddet skuddet hans. Dermed gikk russerne til pause med sin 1-0 ledelse.

Svenskene skapte lite i første omgang, og kritikken mot Toivonen som erstatter for Ibrahimovic, var massiv på sosiale medier. Det var et krav om at han ble byttet ut.

Det skjedde ikke, heldigvis for svenskene, for før annen omgang var fem minutter gammel hadde Toivonen fått sin revansj og sin scoring. Et viktig mål som til slutt ga svenskene 1-1 og uavgjort mot russerne i denne EM-kvalifiseringskampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer