Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svenskene får ikke tak i Hamrén

Må utsette landslagsuttak.

SVARER IKKE SVERIGE: Erik Hamréns første landslagsuttak må utsettes da SvFF ikke har fått tak i sin nyutnevnte trener i dag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SVARER IKKE SVERIGE: Erik Hamréns første landslagsuttak må utsettes da SvFF ikke har fått tak i sin nyutnevnte trener i dag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

|||Sverige må utsette uttaket til Italia-kampen 18. november. Forbundet har ikke fått kontakt med nyansatte Erik Hamrén.

Troppen skulle offentliggjøres fredag.

- Den kommer sannsynligvis senere. Vi har ikke fått tak i Erik Hamrén, sier informasjonssjef Jonas Nystedt i det svenske fotballforbundet.

Hamrén skal ha ansvaret for landslaget samtidig med Rosenborg. Hamrén slutter etter planen i RBK i august neste år.

Til Skavlan

De siste ukenes medieoppstyr har gjort dessuten gjort ham til en ettertraktet mann. Fredag gjester han Fredrik Skavlans talkshow, som spilles inn i Stockholm.

Programmet tas opp torsdag og sendes fredag denne uken. Skavlan-programmet har ofte hatt opp mot 1,5 millioner seere i Sverige.

Hamrén skal også være med på den norske fotballgallaen fredag. Der kan han få prisen som årets trener.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media