FALSK ALARM: Fredrik Ljungberg skrev tidligere i dag på Twitter at han skal til India for å involvere seg i den nystartede proffligaen der. Det tolket både svenske og internasjonale medier som at svensken skulle snøre på seg fotballskoene igjen. Foto: NTB Scanpix / Expressen / Aftonbladet
FALSK ALARM: Fredrik Ljungberg skrev tidligere i dag på Twitter at han skal til India for å involvere seg i den nystartede proffligaen der. Det tolket både svenske og internasjonale medier som at svensken skulle snøre på seg fotballskoene igjen. Foto: NTB Scanpix / Expressen / AftonbladetVis mer

Svenskene gikk av skaftet da legenden varslet comeback

Full forvirring rundt Ljungberg.

(Dagbladet): Fredrik Ljungberg er sammen med Zlatan Ibrahimovic en av de aller største svensk fotball har hatt i senere tid.

Dermed er det ikke rart at det rykket i refleksene på andre siden av grensen da de var brennsikre på at legenden lanserte sitt comeback.

Aftonbladet, Expressen og SVT var noen av mediene som kastet seg på gladnyheten. Også internasjonale ESPN omtaler saken.

- Jeg reiser til den Indiske Superligaen i september og skal være der i tre måneder for å promotere fotball i India. Selv om jeg har lagt opp, er det å spille i India en veldig spennende mulighet, skriver Ljungberg på Twitter.

- Jeg ser fram til å dele av mine kunnskaper om Premier League.

Ifølge pressekontakten til Ljungberg var det likevel ikke snakk om at lynvingen selv skal spille i India.

- Nei, ikke noe comeback. Han skal dit og promotere fotballen, sier Lilil Assefa til SVT.

Men så kom nok en kontrabeskjed. Assefa bekreftet bare en time senere at Ljungberg likevel skal spille i India, og at den aktuelle klubben er Goa. Det bekrefter hun overfor Aftonbladet.

Ljungberg la fotballskoene på hylla for godt tilbake i 2012 etter spill i japanske Shimizu S-Pulse. Mest kjent ble han derimot i løpet av sin tid i Arsenal under Arsene Wenger.

Han rakk å få 313 kamper for London-klubben, og han står også med 75 matcher med det svenske flagget på brystet.

Den Indiske Superligaen er en helt nystartet proffliga som i skrivende stund består av åtte lag, og sesongen starter i september. I ligaen kommer kjente navn som David James, Joan Capdevila og Luis Garcia også til å delta.