Svenskene håner Norge i sin egen Idrettsgalla

Skavlan har pulesveis og Rybak er hobbit.

SVENSKE SPRELL: Bortsett fra disse to jentene har Petter Northug begrenset med fans i Sverige. I kveld kan den norske langrennskongen belage seg på tyn når svensk idrett feirer seg selv.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SVENSKE SPRELL: Bortsett fra disse to jentene har Petter Northug begrenset med fans i Sverige. I kveld kan den norske langrennskongen belage seg på tyn når svensk idrett feirer seg selv. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Under førsesongshowet på Beitostølen i november hadde de norske sprintgutta det morsomt på svenskenes og Björn Linds bekostning. I kveld kommer hevnen, når svensk idrett feirer seg selv på Idrottsgalan.

Ifølge Aftonbladet vil den røde tråden gjennom showet være harselas med Norge. Programleder Peter Settman synes imidlertid ikke det blir rart å fokusere på nabolandet under svenskenes egen festkveld .

- Jeg forstår at det kan oppfattes slik. Men det som Norge har gjort har vært en påkjenning for oss som nasjon. Iblant vokser man gjennom å trykke ned andre. I OL er det viktig at vi tar medaljer. Men det viktigste er at vi slår Norge, sier han.

- Må ta igjen grundigSettman har ledet Idrottsgalan de siste to årene og er kjent for sine ablegøyer. I 2008 tok han seg for eksempel den frihet å kysse Charlotte Kalla på munnen - og noen dager senere ble skiyndlingen syk.

Settman mener «angrepene» fra Norge ikke kan bli stående uimotsagt.

- Norge har yppet mot oss, og da kan vi ikke sitte stille. Vi må ta igjen. Og det grundig, flirer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer