Lei Zlatan-spørsmål

Svenskene irritert på Zlatan-spørsmål: - Helt utrolig!

Etter at Sverige sikret seg VM-billett etter å ha slått Italia, handlet fortsatt spørsmålene om Zlatan Ibrahimovic.

FIKK MED SEG KAMPEN: Zlatan Ibrahimovic var på San Siro for å overvære den viktige VM-playoffen. Etterpå handlet mange spørsmål om ham. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND / NTB Scanpix
FIKK MED SEG KAMPEN: Zlatan Ibrahimovic var på San Siro for å overvære den viktige VM-playoffen. Etterpå handlet mange spørsmål om ham. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Sverige sto for en stor prestasjon da de blågule tok seg til VM på bekostning av Italia i går.

Men på pressekonferansen etter kampen handlet ikke de første spørsmålene om bragden, men om fraværet av superstjernen Zlatan Ibrahimovic.

For Zlatan ga seg på landslaget etter EM i 2016, men det svenske folket har likevel et lite håp om at han vil gjøre comeback nå som svenskene er klare for VM.

Sveriges landslagssjef Janne Andersson var likevel ikke fornøyd da spørsmålene om et mulig Zlatan-comeback dukket opp.

- Det er helt utrolig! Vi har et lag som har stått for en bragd i dette gruppespillet og dette playoffet. Sveriges største spiller ga seg på landslaget for ett og et halvt år siden, og vi snakker fortsatt om ham, sier Andersson.

- Prat for svarte om spillerne som har gjennomført dette her. Takk, la han til.

- Tror han er med

Sjefen fikk støtte av de svenske spillerne, som heller ville fokusere på avansementet og ikke Zlatan Ibrahimovic.

- Det er et vanskelig spørsmål. Samtidig føler man at dette laget har gjort noe enormt, så kanskje ikke fokuset skal ligge på Zlatan Ibrahimovic i kveld, sier Kim Källström til Breaking News, gjengitt av Aftonbladet, før han legger til:

- Jeg tror han er med.

Sebastian Larsson ville ikke snakke om Zlatan, mens tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig sa følgende:

- Det er dere i media som snakker om det, som skal få klikk og selge aviser. Det får dere fortsette med.

- Historien over

Hovedpersonen fikk selv spørsmål om et mulig comeback nylig. Da helte han is i årene på de som håper på et gjensyn med svensken i den blågule drakta.

- Nå tenker jeg bare på å komme tilbake på banen så fort som mulig, ikke på Sverige eller VM. Historien min med landslaget er over, jeg kunne gjort mer, eller kanskje mindre, men tiden med Sverige er over, sier Zlatan i et eksklusivt intervju med Sky Italia.

Zlatans agent Mino Raiola tror på sin side at vi får se svensken i Russland til sommeren.

- Om det er opp til meg så kommer jeg til å levere ham personlig, skriver Mino Raiola, Zlatans agent, på en sms til svenske Expressen.

Zlatan selv la ut et bilde på Twitter av det svenske landslaget som feiret med teksten «Vi er Sverige» like etter seieren.

Nå gjenstår det å se om han kan overtales til å komme tilbake. En gulerot i form av deltakelse i VM kan være akkurat det som skal til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer