Svenskene senker prisene for å hindre VM-fiasko

Frykter glissent Globen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De svenske VM-arrangørene senker prisen på 2400 plasser til Sveriges resterende kamper kraftig. Det for å hindre at VM blir fullstendig fiasko.

Snaue 8000 møtte fram på svenskenes VM-åpning mot Norge. Det er så vidt over halvfullt i Globen og svenske aviser snakker om fiasko.

- Forbundet må ta skylden. Grådigheten råder, slo Svenska Dagbladet fast.

Det svenske ishockeyforbundet hadde krisemøte lørdag og man tok til seg kritikken. Derfor senkes prisen på 2400 billetter i priskategorien 1295 kroner kraftig. Nå for man kjøpt slike billetter til 395 kroner eller 425 kroner inkludert avgift.

- La oss på rimelig nivå - Når vi fastsatte prisene for rundt 1,5 år siden så vi på andre lignende arrangement både innom idrett og musikk. Med noen av verdens beste ishockeyspillere på plass la vi oss på det vi bedømte som et rimelig nivå, sa den svenske ishockeypresidenten Christer Englund på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

Det kom også fram at den svenske VM-arrangøren hadde 10.000 billetter til salgs til hver eneste kamp. Ca. 3500 plasser går bort til VIP-losjer, presseplasser og plasser som blir ubrukelige på grunn av reklameplassering. Til sammenligning har man 7000 billetter å selge på VM-arenaen i Helsingfors.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer