IKKE ENIGE: Rosenborg vil fortsette forhandlingene med SVFF for å kunne slippe Erik Hamrén til landslagstrenerjobben i Sverige allerede 1. juni.  Foto:  Hans A. Vedlog / Dagbladet
IKKE ENIGE: Rosenborg vil fortsette forhandlingene med SVFF for å kunne slippe Erik Hamrén til landslagstrenerjobben i Sverige allerede 1. juni. Foto: Hans A. Vedlog / DagbladetVis mer

Svenskene vil ikke ha Hamrén før i september

Blir ikke enige med RBK om 1. juni-overgang.

|||

(Dagbladet): Alt tyder på at Rosenborg-trener Erik Hamrén blir på Lerkendal til 1. september, mot trøndernes ønsker.

Sveriges Fotballforbund vil ikke overta landslagssjefen tidligere, skriver Adresseavisen.

RBK og det svenske fotballforbundet har vært i forhandlinger om å la Hamrén forlate trønderklubben allerede 1. juni, men uten å komme til enighet.

- Vi har hatt konstruktive samtaler med Rosenborg, men det har ikke ført noen vei. Derfor holder vi oss til den opprinnelige avtalen, sier generalsekretær Mikael Santoft i Sveriges Fotballforbund til lokalavisa.

RBK-leder Nils Skutle og personalleder Trond Alstad var i møte med fotballforbundet på Arlanda tirsdag kveld. 

Kontrakten mellom RBK og SvFF inneholder tre muligheter for svenskene til å hente hjem sin landslagstrener tidligere. 


Vinduene er priset slik at det første vinduet inneholdt den største kompensasjonen, og den siste, 1. juni, den minste.

Selv om partene ikke er blitt enig, håper Rosenborg-ledelsen fortsatt på å finne en løsning innen 1. juni, melder de på sine hjemmesider.

- Vi kan bekrefte at Skutle og Alstad har vært i Sverige, og at vi ikke ble enig. Men fortsatt er vår intensjon at «junivinduet» skal benyttes. Vi ønsker å forhandle videre og finne en løsning, sier RBKs mediesjef Nils Heldal.