Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svenskene vil trene med Norge

GÖTEBORG (Dagbladet): Den svenske landslagstreneren, Tommy Söderberg, ønsker seg et tettere samarbeid med Nils Johan Semb og det norske landslaget.

- Da jeg og Semb var trenere for hvert vårt U21-lag, så diskuterte vi faktisk å ha felles treningssamlinger. Kanskje det er veien å gå også på seniornivå, sier Söderberg.

Etter Sveriges kamp mot Spania i dag, kommer han til å ta kontakt med Semb for å gi sine tips til hvordan Norge bør spille åpningskampen 13.juni. Semb har også lovet å gi svenskene gode tips om Italia. Likhetene mellom Norges og Sveriges spillestil er nemlig mange.

- Vi spiller likt i forsvar, med utpreget sonespill. Jeg tror det kan være en fordel mot Spania, sier Söderberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling