Svenskeskryt til Carew

Mellberg er imponert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Carew brukte både muskler og fart da han scoret Aston Villas utlikningsmål mot Manchester City lørdag.

- Fantastisk, mente Villa-sjef Martin O\'Neill, og selv fortalte Carew til Dagbladet.no at City-stopperne ikke fikk tak i ham.

I dag fortsetter Olof Mellberg lovprisningen av nordmannen. Den svenske forsvareren mener Carew holder aller øverste Premier League-klasse.

Gir alle forsvarere problemer

- Han er en topp, topp spiss når han er i sånn form. Han er tøff å håndtere på trening, og når han er på sitt beste er det ingen som ikke får problemer med han, sier svensken til birminghamavisa Express and Star.

Sverige-stopperen mener Carew har flere kvaliteter som er uvanlig å finne i én spiss.

- Han er vanskelig å spille mot fordi han er stor. Men du kan heller ikke gi ham rom, fordi han er skikkelig rask. På de første 10-15 meterne bruker han fart og styrke, sånne spillere er alltid vanskelige, sier Mellberg.

Svensken håper bare Carew holder seg frisk.

- Jeg tror han holder seg i den formen over jul, bare han ikke pådrar seg skader. Det er nøkkelen. Han må holde seg frisk i en lengre periode og bygge på de siste kampene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer