Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svensson signerer ny kontrakt med RBK

Setter en stopper for spekulasjonene.

BLIR I RBK: Jonas Svensson har signert ny kontrakt med RBK.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BLIR I RBK: Jonas Svensson har signert ny kontrakt med RBK. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Jonas Svensson (19) og Rosenborg er omsider blitt enig om å fortsette samarbeidet. Midtbanetalentet har nå forlenget kontrakten med trønderklubben med to nye år.

Svenssons forrige avtale løp ut etter neste sesong. 19-åringen og Rosenborg har forhandlet om en ny avtale siden mars uten å bli enig. Fredag ettermiddag kom partene endelig overens.

- Det er veldig godt å få det unna. Det har vært en del skriverier, men jeg har prøvd å ikke la det påvirke meg, og tror jeg har klart å vise det på banen, sier Svensson til Trønder-Avisa.

- Nå kan jeg legge alle tankene på å utvikle meg selv og være med å løfte laget igjen. Målet er selvfølgelig at Rosenborg skal ta seriegull i nærmeste framtid, tilføyer han.

Også RBKs sportsdirektør, Erik Hoftun, er godt fornøyd med den nye avtalen.

- Vi har hatt en veldig god dialog. Både vi og agentene til Jonas har hele tiden hatt en intensjon om at han skal fortsette, sier Hoftun.

Fredag ble det også klart at backen Jon Inge Høiland (34) forlenger oppholdet i Rosenborg med et år. Den tidligere landslagsspilleren er nå bundet til klubben ut neste sesong. Samtidig har midtbanespiller Gjermund Åsen (21), som den siste tiden har vært på utlån fra RBK til Ranheim, meldt at får Ranheim som sin nye faste arbeidsgiver ut neste sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media