Sverige advarer Norge tross tidenes fiasko. Slik skal de bli best i verden igjen

Nå gir de svenske stjernene Dagbladet fire grunner til at alt blir bedre neste år.

SLÅR TILBAKE: Daniel Richardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner og Calle Halfvarsson er en kvartett som alle kan kjempe om VM-gull på gode dager. Denne sesongen har ingen av dem vist seg skikkelig frem i verdenscupen av ulike årsaker. Neste år kan alle være tilbake i godt, gammelt slag. Foto: Matthias Schrader
SLÅR TILBAKE: Daniel Richardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner og Calle Halfvarsson er en kvartett som alle kan kjempe om VM-gull på gode dager. Denne sesongen har ingen av dem vist seg skikkelig frem i verdenscupen av ulike årsaker. Neste år kan alle være tilbake i godt, gammelt slag. Foto: Matthias Schrader Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Femmila i Holmenkollen var nok et eksempel på Sveriges katastrofesesong i herrelangrenn. Marcus Hellner ble beste svenske på 27. plass, helt på linje med hva de har prestert tidligere i sesongen.

Enhver svensk langrennselsker bør vegre seg mot å studere verdenscuplista sammenlagt. Der er det hele elleve nordmenn foran beste svenske, som er Emil Jönsson på 32. plass.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer