Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sverige åpner for Henke-comeback

Spør 36-åringen ved skadekrise.

Landslagssjef Lars Lagerbäck åpner for å ta kontakt med Henke Larsson.

- Skulle Henrik gjøre det veldig bra denne våren er det ikke umulig at jeg tar en telefon. Men han har sagt nei, og jeg tror ikke han vil endre mening denne gangen, sier Lagerbäck til Aftonbladet.

Søndag bekreftet Larsson at han blir minst en sesong til i Helsingborg.

- Jeg er veldig sikker på at Henrik blir i Helsingborg nå. Han har ikke mer å bevise på klubbnivå, forklarte Helsingborgs sportssjef Bosse Nilsson.

Men sportssjefen la til at landslaget kan være aktuelt om en skade skulle oppstå før EM. Det kan åpne opp for et «Henke»-comeback på landslaget.

For tiden er Tobias Linderoth, som i det siste har spilt offensiv midtbane på landslaget, vært skadd. Svenskene drømmer dermed om Svensson defensivt, Larsson offensivt og Zlatan Ibrahimovic i spann med Johan Elmander på topp.

(NTB)

LA OPP FOR SVERIGE ETTER VM I 2006: Henke Larsson skal overtales til et Sverige-comeback, hvis laget rammes av skader mot EM i sommer. Foto: Scanpix/Reuters
LA OPP FOR SVERIGE ETTER VM I 2006: Henke Larsson skal overtales til et Sverige-comeback, hvis laget rammes av skader mot EM i sommer. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media