Sverige holder pusten

En allerede skadesvekket svensk tropp står i fare for å miste enda en nøkkelspiller.

TRENTE IKKE: Alexander Isak. Foto: Joaquin Corchero / Shutterstock / NTB
TRENTE IKKE: Alexander Isak. Foto: Joaquin Corchero / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sveriges store spisstjerne, Alexander Isak, står i fare for å miste Nations League-kampen mot Serbia.

Ifølge SVT sto Real Sociedad-esset over gårsdagens trening.

- Han kjente på noe og rehabiliterer nå, men tanken er at han skal kunne trene i morgen, sier landslagets pressesjef Niclas Green til kanalen.

22-åringen er en viktig brikke i det svenske angrepet. Allerede har han opparbeidet seg hele 38 landskamper, og scoret 10 mål.

For bare noen dager siden kom Isak ut og kritiserte UEFA for planleggingen rundt Nations League-kampene.

- Det er synd om jeg skal være ærlig. Alle kommer fra lange sesonger i sine klubblag, og det er klart at man skulle tatt litt mer hensyn til det, sa han til Aftonbladet forrige fredag.

STJERNE: I fravær av Zlatan Ibrahimovic er Alexander Isak den store stjerna i det svenske landslaget. Her fra kampen mot Norge søndag. Foto: Christine Olsson / TT / NTB
STJERNE: I fravær av Zlatan Ibrahimovic er Alexander Isak den store stjerna i det svenske landslaget. Her fra kampen mot Norge søndag. Foto: Christine Olsson / TT / NTB Vis mer

Sverige, som søndag tapte 2-1 for Norge, har allerede en svært svekket tropp som følge av skader, og tirsdag ble det klart at også midtstopper Alexander Milosevic måtte forlate det svenske laget. Det samme gjorde keeper Kristoffer Nordfeldt.

Fra før er Victor Lindelöf, Carl Starfelt og Filip Helander uaktuelle.

Sverige møter Serbia torsdag kveld. Samtidig spiller Norge mot Slovenia i samme gruppa. Søndag braker de to naboene sammen igjen, denne gangen på Ullevaal.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer