<strong>HÅNDBALLPUNCH:</strong> Mads Mikkelsen (t.v) forteller at han skal gjøre alt i sin makt for å få sett Danmark i VM-semifinalen fredag. Foto: AP/EFE/Victor Lerena)
HÅNDBALLPUNCH: Mads Mikkelsen (t.v) forteller at han skal gjøre alt i sin makt for å få sett Danmark i VM-semifinalen fredag. Foto: AP/EFE/Victor Lerena) Vis mer

- Sverige spiller gammel-mannsball

Dansk James Bond-skurk fyrer løs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mads Mikkelsen er ikke bare skuespilleren kjent fra James Bond-filmen «Casino Royale», i skurkerollen som Le Chiffre.

Dansken ser også på seg selv som håndballekspert.

I går ble både Danmark og Sverige klare for semifinalene i VM, og tirsdag møtes lagene i siste mellomspillkamp i Malmö. På direkten i dansk TV 2  i kveld leverte skuespilleren følgende attest til det svenske laget:

- Sverige spiller gammelmannsball. De spiller langsomt, og Danmark er langt bedre, sier Mikkelsen ifølge B.T.

<strong>SVENSK JUBEL:</strong> Sverige-spillerne viste glede da seieren mot Kroatia i går betydde første VM-semifinale på ti år. Foto: AFP/ATTILA KISBENEDEK
SVENSK JUBEL: Sverige-spillerne viste glede da seieren mot Kroatia i går betydde første VM-semifinale på ti år. Foto: AFP/ATTILA KISBENEDEK Vis mer

45-årige Mikkelsen fronter en annonsekampanje for sol og sommer-reiser i alle de skandinaviske landene for tida, men er ikke redd for å støte de andre VM-nasjonene.

- Jeg har sett flere kamper i VM og jeg synes at Danmark har spilt klart best. Hver gang det er et bytte på det danske laget, så kommer det en ny spiller inn og går rett inn i rollen. Det viser god moral, og jeg tror vi kan gå hele veien, sier Mikkelsen.

Det tror også svenskene, som ble semifinaleklare etter gårsdagens seier mot Kroatia - takket være den danskenes triumf mot Argentina samme kveld.

- Fortsetter vi som dette kan det bli gull, sier 201 cm høye Jonas Källman.

GULLKANDIDAT? Denmark og Lasse Svan er ett av de fire landene som nå kjemper om VM-gullet. Foto: AP/Claes Hall/SCANPIX
GULLKANDIDAT? Denmark og Lasse Svan er ett av de fire landene som nå kjemper om VM-gullet. Foto: AP/Claes Hall/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer