- Sverige spiller gammel-mannsball

Dansk James Bond-skurk fyrer løs.

HÅNDBALLPUNCH: Mads Mikkelsen (t.v) forteller at han skal gjøre alt i sin makt for å få sett Danmark i VM-semifinalen fredag. Foto: AP/EFE/Victor Lerena)
HÅNDBALLPUNCH: Mads Mikkelsen (t.v) forteller at han skal gjøre alt i sin makt for å få sett Danmark i VM-semifinalen fredag. Foto: AP/EFE/Victor Lerena) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mads Mikkelsen er ikke bare skuespilleren kjent fra James Bond-filmen «Casino Royale», i skurkerollen som Le Chiffre.

Dansken ser også på seg selv som håndballekspert.

I går ble både Danmark og Sverige klare for semifinalene i VM, og tirsdag møtes lagene i siste mellomspillkamp i Malmö. På direkten i dansk TV 2  i kveld leverte skuespilleren følgende attest til det svenske laget:

- Sverige spiller gammelmannsball. De spiller langsomt, og Danmark er langt bedre, sier Mikkelsen ifølge B.T.

45-årige Mikkelsen fronter en annonsekampanje for sol og sommer-reiser i alle de skandinaviske landene for tida, men er ikke redd for å støte de andre VM-nasjonene.

- Jeg har sett flere kamper i VM og jeg synes at Danmark har spilt klart best. Hver gang det er et bytte på det danske laget, så kommer det en ny spiller inn og går rett inn i rollen. Det viser god moral, og jeg tror vi kan gå hele veien, sier Mikkelsen.

Det tror også svenskene, som ble semifinaleklare etter gårsdagens seier mot Kroatia - takket være den danskenes triumf mot Argentina samme kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer