<strong>VILLE RYKTER:</strong> Spanske El Mundo hevder at den russiske modellen Irina Shayk og tidligere FIFA-president, Sepp Blatter, skal ha hatt et forhold. Foto: NTB Scanpix
VILLE RYKTER: Spanske El Mundo hevder at den russiske modellen Irina Shayk og tidligere FIFA-president, Sepp Blatter, skal ha hatt et forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svertekampanjen mot Blatter fortsetter: Først ble han framstilt som mafiaboss, nå skal han ha datet Ronaldos eks

Bisarre påstander i spansk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sepp Blatter har absolutt hatt bedre dager enn den siste uka.

Etter at han trakk seg fra presidentvervet tirsdag, har det haglet med ulike beskyldninger mot sveitseren.

At de fleste land i Europa var mot at 79-åringen skulle bli gjenvalgt, ble tydelig dagen derpå - da Blatter ble hånet i mange av de største avisene.

Gamle Blatter-sitater som; «Kvinner bør spille i trangerere shorts» og fortellingen om da Blatter forvekslet kona til Abby Wambach med den brasilianske superstjernen Marta, og det at han skal være under etterforskning av FBI, har ikke hjulpet på imaget til 79-åringen.

Påstår forhold mellom Blatter og Shayk Selv om det er sagt og skrevet mye om Sepp Blatter den siste tiden, tar muligens den, til vanlig seriøse, spanske avisa El Mundo kaka.
Avisa har publisert rykter, som til og med noen av de mest tabloide avisene, som Daily Mail, omtales som «bisarre påstander»:

At 79-åringen skal ha hatt et forhold til Irina Shayk.

Ikke bare er Shayak ansett som en av verdens vakreste modeller, men hun er også eks-kjæresten til Cristiano Ronaldo.

- Ifølge flere medier er eksen til Cristiano Ronaldo noe av det FIFA-presidenten har oppnådd, skriver El Mundo på, ifølge Mundo Deportivo.

Det er ikke kjent når forholdet skal ha funnet sted.

Ronaldo ut mot rykter I januar bekreftet den russiske modellen at forholdet til Ronaldo var over. Hun har i ettertid gitt flere hint som tyder på at Real Madrid-spilleren skal ha vært utro mot henne. Shayk dater for tiden skuespiller Bradley Cooper.

Ronaldo selv har vært utsatt for mange rykter denne våren, blant annet har det versert at han vært sammen både med den ene og den andre.

<strong>EKSEN:</strong> Cristiano Ronaldo og Irina Shayk gikk fra hverandre i januar, etter å ha datet siden 2010. Foto: AP Photo / Keystone / Walter Bieri / NTB Scanpix
EKSEN: Cristiano Ronaldo og Irina Shayk gikk fra hverandre i januar, etter å ha datet siden 2010. Foto: AP Photo / Keystone / Walter Bieri / NTB Scanpix Vis mer

Så lei er fotballspilleren, at han underveis i ferien i franske St. Tropez har tatt seg tid til å ytre seg om alle ryktene i en video til sine fans.

- Dere vet at jeg aldri snakker med pressen, jeg snakker aldri om mitt privatliv. Jeg ønsker å benytte denne anledninger til å si at pressen har skrevet mye søppel om meg de siste ukene;
at jeg har en ny kjæreste, at jeg gjør ditt og datt. Bare la meg være i fred, ber Ronaldo - i en video lagt ut på Twitter.

Sepp Blatter har selv vært gift tre ganger, og er for tiden sammen med den sveitsiske sosietetskvinnen Linda Barras. 

I hardt vært Den mye omtalte FIFA-skandalen startet forrige onsdag aksjonerte FBI mot et hotell i Sveits i jakten på korrupte FIFA-medarbeidere - bare tre dager før Blatter ble gjenvalgt som president.

De siste dagene har det kommet store om saken. FBIs informants tilståelsesrapport ble sluppet onsdag, hvor han innrømmer at han og andre i FIFA mottok bestikkelser i forkant av VM i 1998 og VM i 2010.

I går ble det kjent at en av Blatters nærmeste, Jack Warner, er klar til å fortelle «alt», og det ble kjent at FIFA betalte millioner til det irske fotballforbundet for å slippe et søksmål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer