Sviende tap mot Norwich

Ledet 2-0, tapte 2-4.

TAPTE: Cardiff har ikke hatt noen optimal seriestart. I dag tapte de mot Norwich. Foto. AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY
TAPTE: Cardiff har ikke hatt noen optimal seriestart. I dag tapte de mot Norwich. Foto. AFP PHOTO / LINDSEY PARNABYVis mer

Cardiff ledet 2-0 hjemme mot Norwich, men en grusom annen omgang ga Ole Gunnar Solskjær et sviende 2-4-tap lørdag.

Solskjær var ingen fornøyd mann etter lørdagens kamp mot Norwich. Joe Ralls og Aron Gunnarsson sørget for at Cardiff ledet 2-0 til pause etter scoringer i det 4. og 22. minutt. Det så ut til å gå mot en komfortabel seier for vertene, men endte til slutt med tap.

- Vår prestasjon i første omgang var sesongbeste. Det vi leverte i annen omgang var sesongverste. Det blir spennende å se hvilke av de prestasjonene som kommer tilbake mot Middlesbrough. Denne divisjonen handler om stabilitet, og vi er veldig skuffet, sa Solskjær etter kampen ifølge Wales Online.

Snuoperasjon En forferdelig annen omgang ødela den fine stemningen på Cardiff City Stadium. På fire minutter snudde bortelaget kampen. I det 54. minutt reduserte svenske Martin Olsson, mens Wes Hoolahan utlignet i det 58. minutt.

Målrushet roet seg i noen minutter, men i det 71. minutt sendte Michael Turner gjestene i føringen etter et velplassert skudd.

Like før slutt drepte Cameron Jerome oppgjøret da han fastsatte sluttresultatet til 4-2 for Norwich.

- Vi fikk en skikkelig skyllebøtte i pausen. Det gjorde at vi kom oss, fikk et mål og til slutt vant kampen. Det var veldig merkelig at de var så dårlige i annen omgang. Jeg tror Ole Gunnar (Solskjær) må finne ut av hvorfor, sa Norwichs Alexander Tettey til VG.

Krever reaksjon Solskjær var før kampen tydelig på at laget hans trengte poeng mot Norwich. Cardiff står med åtte poeng etter seks kamper. Det er blitt to seirer, to uavgjorte og to tap for nordmannens mannskap.

- I mesterskapsserien er det ikke særlig mye tid til å tenke seg om. Vi må komme oss raskt, slik at vi er mentalt og fysisk forberedt til å møte Middlesbrough i neste kamp. Spillerne må vise en reaksjon etter dette, sa Solskjær etter 2-4-tapet.

Tettey spilte hele kampen på midtbanen for Norwich. Cardiff-manager Solskjær tok ikke i bruk noen av sine norske spillere lørdag.

(NTB)