- Svikter ikke Godset

Men Fagermo føler Odd har mer potensial.

(Dagbladet.no): I dag ble det endelig offiselt det norske medier har forsøkt å få bekreftet hele helga, Dag-Eilev Fagermo forlater Strømsgodset til fordel for trenerjobben i Odd Grenland.

Fagermo begrunner valget blant annet med familiehensyn, og gleder seg til å ta over det han kaller «den ultimate klubben for en telemarking».

- Svikter ikke Godset

Senest torsdag sverget Fagermo troskap til Strømsgodset, men han føler likevel ikke han har sviktet Drammensklubben med helvendingen i helga.


- Jeg føler jeg har gjort en god jobb for Godset, med to års suksess og opprykk, med knappe ressurser, så jeg føler ikke det, sier Fagermo til TV 2.

- Odd-stillingen er en jobb det var umulig å si nei til, så derfor ble det litt vingling, for å gjøre en lang historie kort, sier han.

Og Fagermo vil ikke være med på at det er et steg tilbake å gå til Odd Grenland.


- Det er jo et steg ned fra Tippeligaen til Adeccoligaen, men når det gjelder potensiale er det ikke det, sier Fagermo.

- Uprofesjonelt

- VERDIVALG: Dag-Eiliv Fagermo regner med å være tilbake i Tippeligaen med Odd Grenland neste år. Strømsgodset må finne seg en ny sjef. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
- VERDIVALG: Dag-Eiliv Fagermo regner med å være tilbake i Tippeligaen med Odd Grenland neste år. Strømsgodset må finne seg en ny sjef. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer

Skienstreneren har skrevet under en treårsavtale med Odd, og ble presentert på en pressekonferanse i ettermiddag.


- Vi hadde ikke noe ønske om at Fagermo skulle bort, uttalte Strømsgodset-direktør Tom Berntzen under sin pressekonferanse i formiddag, og understreket at treneren drar av egen fri vilje.

Bare lovord fikk imidlertid ikke Fagermo med seg på veien.


- Jeg synes at Fagermo har håndtert dette uprofesjonelt og egosentrisk, så det er jeg skuffet over. Timeglasset har rent ut for Fagermo. Jeg tror ikke han hadde maktet å utvikle Godset til et bedre lag enn det de er i dag, uttalte Godsetunionens leder Christian Stråle til Drammens Tidende tidligere i dag.

Ronny Deila overtar det midlertidige ansvaret i Strømsgodset.


Det har ikke lyktes Dagbladet.no å oppnå kontakt med Dag-Eilev Fagermo i ettermiddag.

- Svikter ikke Godset