Sviktet under press

Katja Nyberg har imponert i sin korte fartstid på landslaget. Men i den virkelige testen i går taklet hun ikke presset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Å knuse all motstand med Larvik i den norske serien er én ting. En finale mot Norges erkerival Danmark er derimot noe helt annet. Slike heksegryter - med over 4000 tilskuere på tribunen - har den finskfødte jenta liten erfaring med.

Med nervene i høyspenn satt ikke skuddene som de pleier, og Katja endte opp med ett mål på åtte skudd. En rekorddårlig uttelling til henne å være.

Og Katja la ikke skjul på at tapet gikk sterkt inn på henne.

- Verste som fins

- Jeg har ikke ord for å beskrive hvor irritert jeg blir på meg sjøl. Å spille en sånn kamp er det verste som fins. Ja, det var ræva, sier Katja Nyberg til Dagbladet.

Landslagssjef Marit Breivik mener den ferske norske landslagsspilleren trenger mer matching og erfaring i tette kamper før EM. Dobbeltlandskampen mot Tyskland i Kristiansand og Arendal, henholdsvis 27. og 28. november, blir derfor viktige for Katja Nyberg.

- Jeg har spilt i Makedonia og Romania med Larvik. Men, ja, dette var noe annet. Jeg kjente at jeg var ekstra nervøs foran denne kampen, og jo flere sånne kamper jeg får, jo bedre er det. Jeg kjenner jo heller ikke jentene på landslaget like bra som jeg kjenner mine lagvenninner i Larvik. Det har også en del å si, sier Katja Nyberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer