Svimeslått

West Bromwichs Paul Robinson hadde som eneste oppgave å ta WayneRooney ut av kampen. Han endte opp med på båre med hjernerystelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og planen funket perfekt den, i hvert fall i en snau halvtime. Fram til da var Rooney knapt borti ballen, og viktigere: Han skapte ingen verdens ting.

Men Wayne Rooney kalles ikke urokråke for ingenting. I frustrasjon over at Robinson lyktes så godt med jobben han var satt til å gjøre, dyttet Rooney frimerket sitt inn Thomas Gaardsøe. Rooney kan likevel ikke klandres for det som deretter skjedde: Robinson traff med hodet først og gikk rett i bakken, der han ble liggende uten å røre på seg i flere minutter.

Etter at Robinson måtte ut kom både Rooney og United langt bedre med.

Scoringsform

Paul Scholes har funnet scoringsformen og lagde 1- 0 etter 35 minutter, mens Rio Ferdinand scoret for andre gang på ei uke slik at United ledet 2- 0 ved halvtid. Ruud van Nistelrooy trygget ledelsen til 3- 0 i andre omgang.

Etterpå ville ikke Bryan Robson klandre Rooney for dytten, men merket at Rooney var frustrert.

-  Jeg følte at Wayne begynte å bli frustrert. Han dyttet Paul i ryggen og det var uflaks at hodet hans traff låret til Thomas, sier Robson.

Han forklarte mannsmarkeringen av Rooney slik:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer