SVIMMEL:  På tredje skyting ble det kollaps for Tarjei Bø i Östersund torsdag. Skiskytteren ble svimmel og vurderte å gi seg før fullgått løp. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SVIMMEL: På tredje skyting ble det kollaps for Tarjei Bø i Östersund torsdag. Skiskytteren ble svimmel og vurderte å gi seg før fullgått løp. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Svimmel Bø vurderte å bryte løpet

Skal ta en prat med legen i kveld.

På tredje skyting ble det kollaps for Tarjei Bø i Östersund torsdag. Skiskytteren ble svimmel og vurderte å gi seg før fullgått løp.

- På andre liggende begynte det å flimre midt i serien. Jeg ble helt svimmel og ekkel og så nesten ikke blinken. Jeg prøvde å ta meg sammen, men det gikk bare rundt, forklarte Bø til det norske pressekorpset.

- Jeg har aldri opplevd det før, så det var en litt ekkel følelse, la han til.
Tre bom Etter hvert kom 25-åringen til hektene, og han bestemte seg i første bakke etter skytingen (som ga tre bom) for å fortsette.

- Jeg begynte å lure på hva som var galt. Jeg får håpe det ikke er noe alvorlig. Jeg vil ikke gjøre noe stort nummer av det, men det var som om jeg hadde snurret rundt en colaflaske 20 ganger, sa han.

Bø forklarte at han skulle ta en prat med landslagslegen torsdag kveld. Han har følt seg fin under trening og tror det hele går bra.

Vanskelig For øvrig endte han på en skuffende 37.-plass etter fem bomskudd på normaldistansen. Først etter den ubehagelige episoden gikk det bedre.

- Siste skyting var kjempebra. Da skjøt jeg som jeg skal gjøre. I løypa fungerte det tekniske bedre enn det har gjort før, men det var vanskelig å gå fort i dag. Føret gjorde det utfordrende å stå godt på skiene, og jeg følte at jeg ikke fikk ut alt, sa Bø til NTB.

- Var det vinden som var problemet?

- Nei, vinden var lettere enn under treningsdagene. Jeg skjøt dårligere enn jeg burde ut fra forholdene.

(NTB)