Svimmel, skuffet og syk

Fra himmel til helvete for Kjelling og Norge.

TUNGT TAP: Norge ledet i 47 minutter, men Ungarn var foran da kampen ble blåst av. Det er tungt å svelge for Kristian Kjelling og Vegard Samdahl. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
TUNGT TAP: Norge ledet i 47 minutter, men Ungarn var foran da kampen ble blåst av. Det er tungt å svelge for Kristian Kjelling og Vegard Samdahl. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORRKÖPING (Dagbladet): Norge spilte drømmehåndball, men ble til slutt innhentet av et gammelt spøkelse: Jevne kamper ender altfor ofte med tap.

Derfor var det mange tunge hoder som gikk av parketten i Himmelstalundshallen i kveld, etter det sure tremålstapet i nøkkelkampen mot Ungarn.

- Nå er jeg svimmel og skuffet. Vi ble kjørt litt rundt med i dag, sier Kristian Kjelling.

- Ingen unnskyldning Han var rett og slett strålende i starten av kampen, hvor han viste fram sitt fremragende skuddregister. Etter hvert kladdet det for ham også. Venstrebacken ble tvunget til å skyte på dårlige muligheter og det ble mange bom.

Oppladningen til kampen kunne vært bedre for ham, men han nekter å bortforklare noe som helst med luftveisinfeksjonen.

- Nei, det er ingen unnskyldning. Jeg følte meg bedre i dag enn i går, sier Kjelling til Dagbladet.

Sju og et halvt minutt inn i kampen ledet Norge 6-0. Alt gikk på gyllende skinner. Det var nesten for godt til å være sant.

- Men du kan aldri få en for bra start og vi visste at de ikke er så dårlige at vi kunne vinne 32-0. Børge sa i time-outen etter snaut fem minutter at det kom til å bli jevnt, sier Kjelling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer