Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal: - Uvisst når jeg er tilbake

Kanskje ikke denne sesongen, sier han.

Alpinstjernen Aksel Lund Svindal (24) kommer neppe til å kjøre internasjonale renn denne sesongen.

- Når jeg er god nok til å vinne igjen, kjører jeg renn. Det skjer kanskje ikke denne sesongen. Jeg vet ikke, sier Aksel Lund Svindal til NTB.

Nordmannen fikk hard medfart da han falt under trening i utfortraseen i Beaver Creek 27. november i fjor. Skadene han pådro seg var så alvorlige at hele sesongen er ødelagt.

Denne uken befinner alpinsirkuset seg i canadiske Whistler. Neste uke står Kvitfjell for tur, men tiden blir for knapp for Svindal. Deretter følger slovenske Kranjska Gora og italienske Bormio.

Fallet i Beaver Creek påførte Svindal en alvorlig og dyp sårskade i buken samt fire brudd i ansiktet (tre i kinnbeinet, ett i nesa).

Han vant to renn i sesongåpningen før ulykken.


(NTB)

FEIRET JUBILANTEN: Alpinisten Aksel Lund Svindal (t.v.) og skipresident Sverre Seeberg under onsdagens mottagelse på Ullevaal stadion i forbindelse med at Norges Skiforbund fyller 100 år. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
FEIRET JUBILANTEN: Alpinisten Aksel Lund Svindal (t.v.) og skipresident Sverre Seeberg under onsdagens mottagelse på Ullevaal stadion i forbindelse med at Norges Skiforbund fyller 100 år. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media