BYTTER SKIMERKE: Super-g-rennet under verdenscupavslutning i Garmisch Partenkirchen ble et av Aksel Lund Svindals siste på Atomic-ski. Nå bytter den norske alpinstjernen til Head.Foto: SCANPIX/REUTERS/Wolfgang Rattay
BYTTER SKIMERKE: Super-g-rennet under verdenscupavslutning i Garmisch Partenkirchen ble et av Aksel Lund Svindals siste på Atomic-ski. Nå bytter den norske alpinstjernen til Head.Foto: SCANPIX/REUTERS/Wolfgang RattayVis mer

Svindal bekrefter skibytte

Skrev under kontrakt med Head.

|||(Dagbladet): Det har ligget i kortene siden Atomic-sjefen Rudi Huber gikk ut og sa konkurrenten Head hadde tilbudt Aksel Lund Svindal «alle pengene i verden» for å bytte skimerke.

Nå bekrefter også den norske alpinstjernen selv at han skal kjøre på samme skimerke som andre profilerte alpinister som Didier Cuche, Bode Miller, Lindsey Vonn og Maria Riesch.

- Jeg har brukt det meste av tid og krefter de siste tre ukene på å samle inn så mye informasjon som mulig før jeg tok en avgjørelse. Skifabrikanten er min viktigste samarbeidspartner, og jeg ønsket å være helt sikker på at jeg tok den rette avgjørelsen uansett hva det måtte bli. Det er jeg sikker på at jeg nå har gjort. Jo mer jeg tenker på det, jo gladere er jeg for å bli en del av Head-teamet, skriver Svindal på hjemmesiden sin.

- Enestående positiv
- Aksel er en enestående positiv person og en fantastisk profesjonell. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli en flott tilvekst og en motivator for hele teamet vårt. Erfaringene og ideene hans vil bidra til at vi kan forbedre produktene våre ytterligere. Sammen har vi satt oss store mål, sier racing-direkør Rainer Salzgeber i Head i en pressemelding.

NERO-alpinisten har i hele sin fantastiske seniorkarriere kjørt med ski fra Atomic. Det er et samarbeid som blant annet har ledet til ett OL-gull, to sammenlagtseirer i verdenscupen og tre VM-gull. Derfor var det ingen lett avgjørelse Aksel Lund Svindal nå har tatt.

- Jeg har hatt mange fantastiske år med Atomic, noe jeg er takknemlig for. Det som gjorde det til en vanskelig avgjørelse å ta, var alle menneskene jeg har jobbet tett med og blitt kjent med i disse årene, skriver Svindal.