Svindal etter utfor-treninga: - Det ville vært naivt

Har mer å gå på.

BAK: Aksel Lund Svindal var nesten ett sekund bak på fredagens utfortrening. Nordmannen vet han har litt å gå på, men det har også de andre. Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO/NTB SCANPIX
BAK: Aksel Lund Svindal var nesten ett sekund bak på fredagens utfortrening. Nordmannen vet han har litt å gå på, men det har også de andre. Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEAVER CREEK (Dagbladet): Aksel Lund Svindal var ikke like fornøyd da han kom til mål etter dagens utfortrening som han var etter målgang i går.

I skrivende stund ligger nordmannen på en tiendeplass, nesten et helt sekund bak Brice Roger som var raskest av samtlige.

- Mer gira Det vil naturligvis være slik at han har litt å gå på til morgendagens renn, men han understreker samtidig at det ikke bare gjelder ham selv.

- Blir mer gira på renn. Om å gjøre å få det ut da. Det gjelder selvsagt ikke bare meg. Det ville vært naivt å tenke sånn. De andre gutta har også et gir til. Litt lengre opp enn jeg hadde håpet og drømt om, sier han til Dagbladet.

At 32-åringen i det hele tatt stiller til start i VM blir av mange sett på som et aldri så lite under. Svindal sier selv at det nesten var artigere å komme nedenfra og opp. Bevise at han virkelig har noe i VM å gjøre.

- Nesten kulere når folk var overraska. Nå begynner de å forvente. Da har jeg ikke overraskelseselementet lenger. Trigga meg nesten mer når de sa at jeg ikke burde reise hit, sier han.

Dårligst i bånn Det var i bunnen av løypa han tapte mest tid i dag, mens både toppen og midtpartiet gikk raskt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.