Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal forstår ikke Red Bull-reaksjonene

Vil bli en større del av leskedrikk-teamet.

SKRYTER AV NETTVERKET: Aksel Lund Svindal forteller at hans sponsor dekker kostnader skiforbundet pleier å ta. Foto: REUTERS/Mike Blake
SKRYTER AV NETTVERKET: Aksel Lund Svindal forteller at hans sponsor dekker kostnader skiforbundet pleier å ta. Foto: REUTERS/Mike Blake Vis mer

|||

Aksel Lund Svindal forstår ikke de negative reaksjonene mot at norske topputøvere lar seg sponse av Red Bull. Nå vil toppalpinisten bli en større del av Red Bull-teamet.

- Jeg ikke bare vurderer dette, men er keen på det, forteller Lund Svindal til NRK.

Han mener nettverket til den omtalte energidrikkprodusenten kan hjelpe ham.

- De sitter på de største nettverkene, og har den beste kunnskapen om idrettsverden. Dét systemet er noe jeg har lyst til å bli en del av, for jeg er helt sikker på at det er nyttig for meg som utøver, sier Kjeller-gutten.

Han forteller at skifabrikkenes kutt gjorde at han måtte betale for servicemenn i sommerhalvåret selv. Derfor ble det samarbeid med Red Bull.

- Skifabrikkene måtte kutte sine kostnader, og sa at jeg - eller eventuelt Skiforbundet - måtte ta over de kostnadene. Da synes jeg det var greit å få inn en tredjepart, og diskuterte dette både med skiprodusenten og Skiforbundet, sier Lund Svindal til NRK.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media