Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal fortsetter å herje - raskest på trening i dag

I Val Gardena.

DOMINERER: Aksel Lund Svindal var raskest på trening i italienske Val Gardena i dag. Her er superstjerna i aksjon i USA nylig. Foto: THE CANADIAN PRESS / Frank Gunn / NTB Scanpix
DOMINERER: Aksel Lund Svindal var raskest på trening i italienske Val Gardena i dag. Her er superstjerna i aksjon i USA nylig. Foto: THE CANADIAN PRESS / Frank Gunn / NTB Scanpix Vis mer

Aksel Lund Svindal fortsetter å vise storform. På onsdagens trening var han raskest ned utforløypa i Val Gardena.

Nordmannen var 23 hundredeler foran amerikanske Steven Nyman. Sistnevnte har vunnet tre ganger i den relativt enkle utfortraseen. Nymans landsmann Travis Ganong fulgte på tredjeplass.

Kjetil Jansrud kjørte i mål til 12. beste tid. Han var 1,40 sekunder bak Svindal.

Aleksander Aamodt Kilde gjorde det igjen godt med høyt startnummer (56) og ble nummer 18. Adrian Smiseth Sejersted ble nummer 48 og Bjørnar Neteland nummer 67 av de 72 som fullførte første treningsomgang.

Det er ny trening torsdag, før de løperne løs på verdenscuprenn i super-G fredag. Lørdag venter utforrennet.

- Jeg har høye forventninger til rennene i Val Gardena fredag og lørdag, for både Svindal og Jansrud er i god form. De har ligget i Val Gardena og forberedt seg, så alt tyder på at de skal være med å kjempe i teten, sa landslagstrener Christian Mitter til NTB tirsdag.

Svindal har vunnet tre av fire fartsrenn til nå denne sesongen. Seirene kom på rad og rekke i Lake Louise og Beaver Creek.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media