Svindal hemmes ikke av ribbeinsskaden

- Er blåst litt ut av proporsjoner.

GREI GJENNOMKJØRING: Aksel Lund Svindal kom seg greit gjennom utfortreningen i Bormio, men syntes han har mer å gå på foran onsdagens renn. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO OLIVIER MORIN
GREI GJENNOMKJØRING: Aksel Lund Svindal kom seg greit gjennom utfortreningen i Bormio, men syntes han har mer å gå på foran onsdagens renn. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO OLIVIER MORINVis mer

Aksel Lund Svindal fikk tilbake noe av den gode følelsen, men synes han var litt for langt bak de beste etter tirsdagens utfortrening i italienske Bormio.

- Jeg har hatt en litt dårlig følelse den siste tiden, men synes jeg fikk rettet på noe av det nå. Men jeg har litt å gå på, og må gi litt mer gass under rennet, sa Svindal til NTB.

Han mener ribbeinsskaden han pådro seg i Val Gardena ikke hemmet ham da han kjørte ned fjellsiden.

- Nei, det er ikke noe «big deal». Den skaden er blåst litt ut av proporsjoner. Det går fint når jeg kjører. Jeg kjenner det litt, men det hemmer meg ikke. Det går helt greit, sa 28-åringen.

Østerrikske Klaus Kröll imponerte i treningsomgangen og kjørte ned til bestetid med god klaring til landsmann Mario Scheiber og Didier Cuche fra Sveits.

Mandagens bestemann, Christof Innerhofer, ledet ved tredje mellomtid. Italieneren reiste seg imidlertid opp i midtpartiet og tok det rolig den siste biten.

Da 30 kjørere var nede lå Svindal på 8.-plass, 1.82 sekunder etter Kröll.

- Det blir tøft å henge med de beste i rennet. Jeg føler ikke at jeg er helt på det samme nivået som dem. Alt er mulig i renn, men nesten to sekunder er ett sekund for mye, sa Aksel Lund Svindal til NTB.

(NTB)