Svindal Larsen forlater Odd Grenland

Men ikke før til sommeren.

Tommy Svindal Larsen (33) mistet kapteinsbindet i Odd Grenland til Steffen Hagen tirsdag. Årsaken er at han vil forlate klubben til sommeren.

Det røpet han etter landslagstreningen i Molde. Midtbanegeneralen har tidligere kritisert skiensklubben for manglende ambisjoner.

- Jeg forsvinner mest sannsynlig til en ny klubb i løpet av sommeren. Standpunktet tok jeg for flere måneder siden. Jeg har vært i dialog med klubben en stund og pratet med Hallvar (Thoresen) forrige uke. Nå får jeg anledning til å se meg rundt etter andre klubber, sier Svindal Larsen til TV 2.

33-åringen har tidligere vært kaptein i Nürnberg. Tysk fotball frister fortsatt.

- Jeg er åpen for alt, men har fortsatt lyst til å spille i Tyskland. Det var noe på gang i januar, men tiden vil vise hva som skjer, sier han.

(NTB)

SENTRAL: Som kaptein og en av Tippeligaens beste servitører, har Tommy Svindal Larsen en viktig rolle i Odd Grenlands lag. Men til sommeren vil han skifte beite. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
SENTRAL: Som kaptein og en av Tippeligaens beste servitører, har Tommy Svindal Larsen en viktig rolle i Odd Grenlands lag. Men til sommeren vil han skifte beite. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer