Svindal Larsen klar for Odd

- Det er godt å være tilbake, sier han.

(Dagbladet.no:) Det har lenge vært klart at Odd Grenland har vært en av klubbene landslagsspiller Tommy Svindal Larsen (31) har vurdert.

Etter at han hjalp Nürnberg med å berge plassen i Bundesliga i våres ga han klubben beskjed om at han ønsket seg bort. Flere andre klubber meldte sin interesse.

Før helga bekreftet klubbledelsen at de var svært nær en enighet med spilleren.

I dag signerte den tidligere Tyskland-proffen, 11 år etter at han forsvant fra Skien.

- Dette er moderklubben min, og følelsene har alltid vært her selv om jeg har spilt i utlandet eller i andre klubber, sa 31-åringen på dagens pressekonferanse.

- Det er godt å være tilbake her på Falkum.

- Endelig

«Det tok tid, men nå kan vi altså etter mye om og men, legge ned vår virksomhet for godt. Tommy har signert en kontrakt, og vi sier oss fornøyd. En ting er at signaturen endelig kom, en annen ting er tidspunktet. Vi trenger forsterkninger, og Tommy kan ikke sies å være noe annet enn en kjempeforsterkning.

TILBAKE I SKIEN: Tommy Svindal Larsen kommer til Odd Grenland fra Nürnberg. Foto: SCANPIX
TILBAKE I SKIEN: Tommy Svindal Larsen kommer til Odd Grenland fra Nürnberg. Foto: SCANPIX Vis mer

Det vitner også om stor kjærlighet til klubben fra Tommys side, når han velger å skrive under nå når klubben ligger i den posisjonen de gjør på tabellen,» heter det i en pressemelding fra Tommyfondet til Odds supporterklubb.

Odd Grendland ligger helt sist i Tippeligaen, og trenger definitivt den hjelpen klubben kan få. Tidligere i sommer forsvant Morten Fevang til Odense.