Svindal Larsen refses av Thoresen

Odd-sjefen er lei negative utspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd-sportssjef Hallvar Thoresen vil ha slutt på at Tommy Svindal Larsen utbasunerer hvor han skal spille fotball framover.

Allerede i mars varslet 33-åringen at han skal bort fra Odd i sommer, helst til Tyskland. Og i går antydet han i Nettavisen at norske klubber også kan være interessante for ham.

- Dette må vi få en slutt på. Alle vet hva Tommy ønsker og vil, men nå må han slutte å snakke om dette i mediene. Han framstår som veldig negativ i forhold til Odd. Og det gang etter gang. Jeg har prøvd å ringe Tommy, og vi skal ha en prat, sier Thoresen til Telemarksavisa i dag.

Ikke munnkurv

Når Dagbladet.no får tak i Thoresen i dag tidlig har han snakket med klubbens tidligere kaptein. Svindal Larsen mistet kapteinsbåndet da han varslet klubbskiftet i vår.

- Jeg har fortalt Tommy hva klubben mener, og Tommy har forståelse for det. Jeg regner med at vi unngår den type oppslag i framtida, sier Thoresen til Dagbladet.no.

- Har Svindal Larsen fått munnkurv?

- Nei, det er snakk om å følge spillereglene som er i fotballverdenen. Når du er ansatt i en klubb forventes det at du er positiv og bidrar til klubbens utvikling. Hvis folk har ambisjoner om å kommer ut, og det har jeg forståelse for, da må de prate med beina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.