Svindal Larsen refses av Thoresen

Odd-sjefen er lei negative utspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd-sportssjef Hallvar Thoresen vil ha slutt på at Tommy Svindal Larsen utbasunerer hvor han skal spille fotball framover.

Allerede i mars varslet 33-åringen at han skal bort fra Odd i sommer, helst til Tyskland. Og i går antydet han i Nettavisen at norske klubber også kan være interessante for ham.

- Dette må vi få en slutt på. Alle vet hva Tommy ønsker og vil, men nå må han slutte å snakke om dette i mediene. Han framstår som veldig negativ i forhold til Odd. Og det gang etter gang. Jeg har prøvd å ringe Tommy, og vi skal ha en prat, sier Thoresen til Telemarksavisa i dag.

Ikke munnkurv

Når Dagbladet.no får tak i Thoresen i dag tidlig har han snakket med klubbens tidligere kaptein. Svindal Larsen mistet kapteinsbåndet da han varslet klubbskiftet i vår.

- Jeg har fortalt Tommy hva klubben mener, og Tommy har forståelse for det. Jeg regner med at vi unngår den type oppslag i framtida, sier Thoresen til Dagbladet.no.

- Har Svindal Larsen fått munnkurv?

- Nei, det er snakk om å følge spillereglene som er i fotballverdenen. Når du er ansatt i en klubb forventes det at du er positiv og bidrar til klubbens utvikling. Hvis folk har ambisjoner om å kommer ut, og det har jeg forståelse for, da må de prate med beina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer