Svindal Larsen strekkskadd

Tommy Svindal Larsen måtte avbryte gårsdagens Stabæk-trening i Spania. - Men det er ingen fare med seriepremieren, sier fysioterapeut Tor Østhagen til Dagbladet.no.

Landslagsspilleren kjente det i det venstre låret under treninga i går.

- Ballen kom litt langt bak meg, og jeg prøvde å strekke meg etter den. Det ble et litt rart spark. Det var da jeg kjente det, sier Tommy til Asker og Bærums Budstikke.

Han fikk raskt behandling av Stabæk-fysio Tor Østhagen. Og i dag var Østhagen relativt optimistisk på Tommys vegne.

- Han har fått en liten rift i muskulaturen, men det er ikke store greiene. Vi får se nå de nærmeste dagene, men det er ingen fare med seriepremieren, sier Østhagen til Dagbladet.no.

Etter en glimrende forsesong er det uansett kjedelig for Tommy å få et treningsavbrekk så tett opp til seriestart.

- En strekk er selvfølgelig ikke noe jeg trenger akkurat nå. Men noen ganger må man kanskje bøye seg i støvet å si at det er naturens gang, sier Svindal Larsen.

Stabæk spiller treningskamp mot Moss i kveld. Med unntak av Tommy og Thomas Finstad meldes Stabæk-troppen klar til kamp. Finstad avbrøt Stabæks treningsleir på lørdag.

- Han sliter med rygg og hofte. Vi er litt usikre på hva det er, sier Østhagen.

Stabæk håper å få svar på Finstads problemer i løpet av kort tid.

- Han skal gjennomgå en MR-undersøkelse, så får vi se, sier Østhagen til Dagbladet.no.

<B>LANDSLAGSPILLER:</B> Tommy Svindal Larsen har vært midtbaneanker for landslaget i tre kamper på rad, men sliter med skader foran tippeligastarten med Stabæk.