Svindal Larsen tapte for agent

Kjetil Osvold får 450 000 kr. i erstatning fra tysklandsproffen.

(Dagbladet.no): Agent Osvold gikk til sak mot Nürnberg-proffen for mislighold av de to siste kontraktsårene mellom partene. I går vant agenten i Nedre Romerike Tingrett, skriver Romerikes Blad.

Han tilkjennes en erstatning på rundt 450 000 kroner og får dekket saksomkostninger på over 160 000.

- Når vi valgte å kjøre denne saken for retten, er det klart jeg er glad for at jeg fikk medhold. Men jeg føler ingen stor glede. Slike saker har ingen seierherrer, sier agenten.

Krangelen mellom Svindal Larsen og Osvold kom da spilleren gikk til tysk bundesliga i 2001. Osvold mente han hadde krav på fem prosent av kontraktssummen med Nürnberg, selv om det var agent Per A. Flod som fikset overgangen.

Svindal Larsen hevdet at Osvold ikke hadde krav på noe, fordi han ikke gjorde jobben sin godt nok. Midtbanespilleren sier sier til avisa at han er svært skuffet over avgjørelsen i retten.

- Jeg vet hva jeg har sagt til Kjetil Osvold, og jeg vet hva som er skjedd. Det er tungt for meg ikke å bli trodd på noe punkt, sier Svindal Larsen.

Som kan trøste seg med at Nürnberg skal være villige til å gi ham ny kontrakt dersom klubben rykker opp fra 2. bundesliga til våren.

Og da får ikke Osvold i hvert fall ikke én øre.

TAPTE SAK:</B> Landslagsspiller Tommy Svindal Larsen må betale to agenter etter tapet i retten.