SEKS UKER PÅ SIDELINJA: Tommy Svindal Larsen er strekkskadd og går glipp av flere Odd-kamper. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
SEKS UKER PÅ SIDELINJA: Tommy Svindal Larsen er strekkskadd og går glipp av flere Odd-kamper. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Svindal Larsen ute i flere uker

Skadd på trening.

|||Odd-veteran Tommy Svindal Larsen pådro seg en strekk under spurttrening onsdag. Nå venter opp til seks uker på sidelinja.

- Vi tror det er avrivning i muskelfibre i låret. Det kan bety at Tommy er ute i opp til seks uker, sier fysioterapeut Kenneth Martinsen til Telemarksavisa.

Svindal Larsen har vært på banen i fem seriekamper (215 minutter) for Odd denne sesongen. Han spilte 2. omgang i 1-1-kampen mot Molde sist helg.

- Det passer aldri å bli skadet, og heller ikke nå. Jeg har følt meg i bra form lenge. Nå får vi bruke de neste dagene godt, og finne ut av dette. Men jeg håper at riktig behandling og trening vil gjøre skadeperioden kortere enn det vi nå først snakker om, sier Svindal Larsen til lokalavisa.

Simen Brenne, Bentley, Magnus Lekven og Jone Samuelsen er alle meldt klare til helgens kamp mot Vålerenga.

Odd var av mange tippe i medaljestriden denne sesongen. Etter 2-3-2 på sine sju første kamper ligger Skien-klubben på åttendeplass. Tre av de fire siste kampene er endt 1-1.

(NTB)