Svindal Larsen vurderer å legge opp

Kan ende opp i trenerteamet i Odd.

NÆRMER SEG SLUTTEN: Odd Grenlands Tommy Svindal Larsen kan bli en del av trenerteamet i klubben.
Foto: Erlend Aas / Scanpix .
NÆRMER SEG SLUTTEN: Odd Grenlands Tommy Svindal Larsen kan bli en del av trenerteamet i klubben. Foto: Erlend Aas / Scanpix .Vis mer

Tommy Svindal Larsen skal i møter med Odd-ledelsen for å diskutere framtiden. Kanskje ender han opp i trenerteamet, skriver Varden.

Odd ville i oktober tilby 37-åringen sluttpakke, ett år før hans kontrakt utløper. Det endte i ingenting. Partene pratet igjen med hverandre i januar. Da ble Svindal Larsen forespeilet plass i trenerteamet. Det står også på agendaen nå.

- Jeg vet at alt kommer til sin tid og at skader ligger og lurer. Men dette handler hovedsakelig om at jeg ønsker å stake en ny kurs innen fotballen, sier Svindal Larsen.

Ifølge Varden tjener midtbanespilleren i overkant av 700.000 kroner i året. Går han over i trenerstilling vil lønnen ligge på 400.000-500.000. Det gjør det vanskelig for Odd å finne en erstatter på banen, ettersom lønnsbudsjettet ikke kan økes.

- Det kan nok bli vanskelig. Men vi får først ha en samtale, så får vi se om løsninger kan komme etter det, sier Odd-direktør Tore Andersen.

(NTB)