Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal leverte sesongbeste i Beaver Creek

Nærmer seg pallen.

NÆRMER SEG GODFORMEN: Aksel Lund Svindal kjørte seg opp tre plasser i superkombinasjonen og endte på sjetteplass. Foto: AP Photo/Charles Krupa
NÆRMER SEG GODFORMEN: Aksel Lund Svindal kjørte seg opp tre plasser i superkombinasjonen og endte på sjetteplass. Foto: AP Photo/Charles Krupa Vis mer

|||

Aksel Lund Svindal kjørte et av sine beste slalåmrenn på lang tid og kjørte seg opp fra 9.- til 6.-plass i superkombinasjonen i Beaver Creek.

Sveitseren Carlo Janka som lå på 3.-plass etter utfordelen, gikk til topps med Didier Defago på plassen bak. Det var Defago som ledet etter utforrennet, men han var sjanseløs mot Janka i slalåmrennet.

Tredjeplassen gikk overraskende til kroaten Natko Zrncic-Dim som kjørte et formidabelt slalåmrenn.

Lars Elton Myhre som slet i utfor etter det stygge fallet han var utsatt for på torsdagens trening, kjørte også veldig godt i slalåm og endte på 9.-plass til slutt, mens Kjetil Jansrud, den beste av nordmennene etter utforrennet, ble nummer 11. Han gjorde flere feil i slalåmdelen og falt ned fra 6.-plassen han hadde.

Verdenscupen i Beaver Creek fortsetter med utfor lørdag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media