Svindal melder seg klar til superkombien

- Det er ingenting i kroppen som slarker.

MØRBANKET MEN OK: Aksel Lund Svindal måtte hjelpes ut av landslege Ola Rønsen etter målgang, men til alt hell gikk det stort sett bra.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MØRBANKET MEN OK: Aksel Lund Svindal måtte hjelpes ut av landslege Ola Rønsen etter målgang, men til alt hell gikk det stort sett bra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARMISCH-PARTENKIRCHEN/OSLO (Dagbladet): Aksel Lund Svindal innkalte til en liten pressekonferanse på det norske utøverhotellet i Garmisch-Partenkirchen like før premieutdelinga i ettermiddag.

For å berolige de som frykter at VM er over.- Det var bare en trøkk. Det er ingen ting i kroppen som slarker, sier han.

- Jeg tar søndagen steg for steg, men jeg blir skuffet dersom jeg ikke kjører mandag (superkombi), sier Lund Svindal. Så på tavla Nordmannen falt etter å ha gått utmattet over mål i utforrennet i Garmisch, og måtte til sykehus for sjekk. Heldigvis var det mest blåmerker og slag.

- Jeg var desorientert etter fallet, men prøvde å se opp på tavla for å sjekke om jeg hadde kjørt fort, sier Lund Svindal. - Jeg hadde mest vondt i rumpa og skulderen rett etter rennet, men nå gjør det faktisk mest vondt i knærne. Jeg fikk tilbud om en skikkelig sjekk på sykehuset her og sa ja til det, for jeg følte meg litt svimmel etter løpet, sier han.

Hviledag Også landslagslege Ola Rønsen understreker at det ikke er noe galt med det norske gullhåpet.

- Smertene han kjenner i kneet kommer nok fra nedslaget etter det lange hoppet. At han følte seg litt groggy kom nok av at han var temmelig sliten, slår Rønsen fast, ifølge NTB. - Dersom det hadde vært grunn til å stå på ski søndag, ville han vært i god stand til det, men han må nok regne med å få noen blåmerker etter medfarten, sier Rønsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer