Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal misset i andre omgang

Endte på sjette i storslalåmen i Alta Badia.

FRA PALLEN TIL SJETTE: Aksel Lund Svindal kjørte seg ut av topp tre i andre omgang i storslalåmen i Alta Badia Foto: Alessandro Trovati, AP/Scanpix
FRA PALLEN TIL SJETTE: Aksel Lund Svindal kjørte seg ut av topp tre i andre omgang i storslalåmen i Alta Badia Foto: Alessandro Trovati, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal kjørte for en plass på seierspallen, men måtte nøye seg med sjetteplass i dagens verdenscuprenn i storslalåm.

Svindal lå på tredjeplass etter første omgang i Alta Badia, men Nero-alpinisten klarte ikke å følge opp i finaleomgangen og falt tre plasser.

Ted Ligety vant rennet. Amerikaneren var nummer to etter første omgang, men sikret seieren 0,14 sekund foran Cyprien Richards. Svindal var 1,32 sekund bak Ligety.

Det store, norske lyspunktet i Italia i dag var Leif Kristian Haugen. Han imponerte stort da han fra startnummer 62 kjørte inn til delt 15.-plass i første omgang. I finaleomgangen fortsatte han den sterke kjøringen og klatret til ellevteplass.

Det er karrierens beste verdenscupplassering for bæringen. Tidligere hadde Haugen en 16.-plass som personlig beste.

Fem nordmenn var med i finalen i Alta Badia. Kjetil Jansrud endte på 17.-plass, mens Truls Ove Karlsen ble nummer 25 og Markus Nilsen nummer 29.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!