Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal nest raskest på andre utfor-trening

Slått av Erik Guay.

 NESTEN:  Aksel Lund Svindal var ikke like suveren som dagen før og ble nummer to i den andre utfortreningen i Val Gardena torsdag. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
NESTEN: Aksel Lund Svindal var ikke like suveren som dagen før og ble nummer to i den andre utfortreningen i Val Gardena torsdag. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer

Aksel Lund Svindal var ikke like suveren som dagen før og ble nummer to i den andre utfortreningen i Val Gardena torsdag.

Nordmannen måtte seg slått av canadieren Erik Guay med 22 hundredeler. Onsdag var rollene motsatt, da Svindal stilte alle konkurrentene i skyggen og hadde bestetid med en margin på 44 hundredeler.

Svindal klokket torsdag inn til 1.57,70.

Manuel Osborne-Paradis fra Canada kjørte inn til tredjeplassen.

Kjetil Jansrud ble nummer seks. Han var 1,38 sekund bak Guay. Det var to plasser svakere enn dagen før, men topplasseringene viser at 28-åringen er tilbake for fullt etter kneskaden.

Verdenscupen i italienske Val Gardena åpner med super-G fredag, mens utforrennet kjøres lørdag. Både Svindal og Jansrud er blant favorittene etter gode gjennomkjøringer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media