Svindal og Jansrud distansert i Kranjska Gora

Ligety med årets klareste seier i storslalåm.

BESTE NORDMANN: Aksel Lund Svindal ble beste nordmann med en åttendeplass under storslalåmrennet i Kranjska Gora, men var langt unna å true den suverene vinneren Ted Ligety.Foto: SCANPIX/AP Photo/Shinichiro Tanaka
BESTE NORDMANN: Aksel Lund Svindal ble beste nordmann med en åttendeplass under storslalåmrennet i Kranjska Gora, men var langt unna å true den suverene vinneren Ted Ligety.Foto: SCANPIX/AP Photo/Shinichiro Tanaka Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud kjørte seg noe opp i annenomgangen, men hevdet seg ikke helt i toppen under verdenscupstorslalåmen i Kranjska Gora.

Ted Ligety fra USA tok årets klareste seier i storslalåm. Amerikaneren ledet med hele 1,22 sekunder ned til italienske Massimiliano Blardone fra Italia etter én omgang. Ligety kjørte nesten like overbevisende i annenomgangen og vant til slutt med 1,61 sekunders margin til franske Alexis Pinturault. Marcel Hirscher fra Østerrike ble nummer tre.

Aksel Lund Svindal ble beste nordmann på 8.-plass. Kjeller-alpinisten ødela en ski i første omgang og mistet noe ekstra tid på grunn av det. I finaleomgangen kom Svindal bedre i gang, men tapte en del tid mot slutten av løypa. Han klatret likevel tre plasser fra 11.-plassen etter første tur ned storslalåmløypa.

Kjetil Jansrud, som tok sin første verdenscupseier sist helg, har hatt mye trøbbel med ryggen de siste ukene. Ryggskaden har vist seg å være vanskeligere å holde i sjakk i de tekniske øvelsene enn i fartsdisiplinene.

Jansrud virket noe reservert på toppen i begge omgangene Han virket anspent på toppen. Til slutt var gudbrandsdølen 3,40 sekunder bak Ligety. Det holdt til delt 12.-plass. Jansrud var nummer 14 etter første omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer