Svindal og Jansrud falt tilbake i finaleomgangen

Ligety vant storslalåmpremieren i Sölden.

FALT TILBAKE: Aksel Lund Svindal lå godt an etter første omgang av storslalåmpremieren i Sölden, men falt tilbake i finaleomgangen og endte på 12. plass.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JOE KLAMAR
FALT TILBAKE: Aksel Lund Svindal lå godt an etter første omgang av storslalåmpremieren i Sölden, men falt tilbake i finaleomgangen og endte på 12. plass.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JOE KLAMAR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med store smerter i en låst rygg satte Kjetil Jansrud (26) utfor i sesongåpningen i storslalåm søndag. Det holdt til tiendeplass.

Gudbrandsdølen ble beste nordmann i rennet. Han tapte bare to plasseringer fra første omgang, der ryggsmertene meldte seg tidlig i løpet.

- Smertene var helt forferdelige. Ryggproblemet er jeg godt kjent med fra før, men jeg har aldri opplevd at det melder seg i forbindelse med renn, sa Jansrud til NTB.

Mannen som i fjor kjørte inn til to annenplasser i storslalåm, i Beaver Creek og Hinterstoder, viste definitivt at han er innenfor rekkevidde til mer verdenscupsuksess.

Mellom omgangene måtte han behandles av fysioterapeut, men han nektet å ta smertestillende medisiner.

- Det handlet om å bite i seg den verste smerten. Jeg var aldri inne på tanken om ikke å starte finaleomgangen. Heldigvis er det noen uker til neste verdenscuprenn, og jeg føler meg sikker på at problemet blir løst innen den tid, meldte Kjetil Jansrud.

Niende seier Verdensmester Ted Ligety vant åpningsrennet i østerrikske Sölden og sørget for en helg proppet med stjerner og striper. Amerikaneren fulgte opp seieren til landsvenninnen Lindsey Vonn i kvinnenes renn dagen før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer