Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svindal på 12. plass i utfor

Beholder ledelsen i verdenscupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal kjørte inn til 12. plassen i verdenscuprennet i utfor i Val dIsere . Franskmannen Pierre Emmanuel Dalcin vant. Bode Miller kjørte ut, mens Didier Cuche ble nr. 10.

Dermed leder nordmannen fortsatt verdenscupen sammenlagt.

Dalcin raste i mål på 1.56,37 foran hjemmepublikummet i den franske skimetropolen. Canadiske Erik Guay klarte annenplassen, slått av Dalcin med 26 hundredeler. Manuel Osborne-Paradis fulgte opp med en flott tredjeplass, slik at canadierne virkelig fikk grunn til å juble.

Aksel Lund Svindal ble slått av Dalcin med 74 hundredeler. Han hadde et sent startnummer, og slik forholdene var i Val dIsere lørdag, var ikke det noen fordel. Varmen gjorde at det etter hvert ble temmelig trått føre på toppen av traseen.

- Med et litt tidligere startnummer kunne jeg kanskje kjørt litt bedre, for det var ingen med sene startnummer som hevdet seg i dette rennet, slo Aksel Lund Svindal fast overfor NTB etter rennet.

- Kjøringen min var ikke håpløs, selv om jeg ikke er helt fornøyd, sa Svindal.

(NTB)

image: Svindal på 12. plass i utfor

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!