Svindal på rett VM-vei

- Fortsatt småplukk å rette på, men toppfarten er høyere.

PÅ RETT VEI: Aksel Lund Svindal føler han er på riktig vei etter utforrennet i Champonix.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES
PÅ RETT VEI: Aksel Lund Svindal føler han er på riktig vei etter utforrennet i Champonix.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal kunne ikke matche de aller beste, men Nero-kjøreren føler han er på rett vei foran alpin-VM.

Svindal kjørte jevnt godt under lørdagens verdenscuputfor i franske Chamonix.

- Dette var mye bedre enn på trening. Jeg har ikke hatt den utforfarten jeg har villet ha, men har brukt treningen til å få ting i orden foran VM. Ting har ikke fungert helt på trening, men jeg gjorde noe annet i dag og var merkbart raskere. Noe småplukk er det å endre på, men toppfarten er bedre, sa Svindal til NTB.

Han var hele 1,56 sekunder bak Didier Cuche, sveitseren som vant lørdagens renn klart. 67 hundredeler skilte ned til italieneren Dominik Paris.

- Føles godt Svindal var betydelig nærmere de beste enn han har vært på trening tidligere i uken. Det er gode signaler for romerikingen. Alpin-VM innledes i tyske Garmisch-Partenkirchen 9. februar.

- Det er snakk om små justeringer, men det føles veldig godt når du kjører. Det handler om innstillinger på støvler og ski. Egentlig er det nesten ingenting som er forskjellig, men det står om hundredeler. Og alt som kan vippe i en retning merkes, sa en optimistisk Svindal til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer