Svindal sjette raskest i utfor

- Kan få en bra dag lørdag, sier treneren.

Aksel Lund Svindal var sjette raskest på fredagens utfortrening i Lake Louis.

I den siste treningen før sesongens første verdenscuprenn i utfor lørdag, kjørt Svindal inn til tiden 1.48,02. Dermed var han 0,76 sekunder bak canadieren John Kucera som var raskest fredag.

- Det var en grei runde av ham. Han viser at han er stabil. Han henger bra med der han skal. Man ser i kjøringen at han er mer og mer komfortabel og at han kjører aggressivt i høy fart. Det er det viktigste vi har fått ut av treninga, sa trener Marius Arnesen til NTB.

- Jeg tipper han er fornøyd med at han holder følge med de beste, sa Arnesen.

Essene Bode Miller og Didier Cuche sto over fredagens trening. Arnesen venter at de blir de tøffeste motstanderne lørdag.

- Jeg tror det blir veldig spennende. Det blir vanskelig å hamle opp med Miller og Cuche. Det kan bli en bra dag for Aksel i morgen, sa treneren.

- Det er utrolig tett her, men hvis han kan være med å kjempe mot de beste ville det vært greit, sa Marius Arnesen til NTB.

PÅ VEI TILBAKE: Aksel Lund Svindal kjører denne helgen utfor for første gang siden ulykken i Beaver Creek. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/SCANPIX
PÅ VEI TILBAKE: Aksel Lund Svindal kjører denne helgen utfor for første gang siden ulykken i Beaver Creek. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Svindal sjette raskest i utfor