Svindal skuffet på middels dag

Nummer 7 i super G.

IKKE FORNØYD: - Dette var ikke noen god skikjøring av meg, men jeg klager ikke på forholdene, sier Aksel Lund Svindal. Foto: Thomas Coex/Scanpix
IKKE FORNØYD: - Dette var ikke noen god skikjøring av meg, men jeg klager ikke på forholdene, sier Aksel Lund Svindal. Foto: Thomas Coex/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Aksel Lund Svindal fikk det ikke helt til i super G-rennet i Val dIsère. Spesielt på toppen tapte nordmannen tid.

Svindal endte på sjuendeplass. Kjeller-gutten var over sekundet bak vinneren Michael Walchhofer allerede ved første mellomtid.

Gapet økte i mellompartiet, mens Nero-alpinisten matchet østerrikeren ned mot mål. Til slutt skilte 1,43 sekunder opp til Walchhofer.

Lund Svindals kjøring virket litt usikker, men det kunne også se ut til at forholdene var litt ujevne i lørdagens renn der både tåken og snøværet varierte. Lysforholdene var ikke gode.

- Jeg så ingenting. Det var forferdelig, sa Svindal til NTB.

- Dette var ikke noen god skikjøring av meg, men jeg klager ikke på forholdene, la den dobbelte sammenlagtvinneren av verdenscupen til.

Nordmannen har slitt med feber, men er på bedringens vei.

- Jeg blir bedre. Det som plager meg er at jeg ikke klare å prestere på mitt beste. Jeg ønsker å kjempe om topplasseringer selv om forholdene er vanskelige, mente Svindal.

Solid Jansrud

Kjetil Jansrud kjørte inn til en oppløftende 16.-plass fra startnummer 56. Han var bare 2,21 sekunder bak den østerrikske vinneren til tross for svært vanskelige forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer