Du leser nå Dagbladet Pluss
ET FJELL FOR SEG SELV: Aksel Lund Svindal klarer ikke gi slipp på følelsen han har på start når han vet han kan vinne rennet. Derfor tviholder han på håpet om at kneet holder denne sesongen også. Foto: Stephan Jansen/DPA/AP/NTB Scanpix
ET FJELL FOR SEG SELV: Aksel Lund Svindal klarer ikke gi slipp på følelsen han har på start når han vet han kan vinne rennet. Derfor tviholder han på håpet om at kneet holder denne sesongen også. Foto: Stephan Jansen/DPA/AP/NTB Scanpix Vis mer

Svindals frykt: - Da kommer jeg til å gå på en smell

Derfor nekter Aksel Lund Svindal å gi opp alpinkarrieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg strakk strikken langt i fjor. Jeg fikk svi for det etter påske, fortalte Aksel Lund Svindal til Dagbladet da vi møtte ham i forkant av sesongåpningen i østerrikske Sölden.

Da fortalte han at han for første gang på tre år hadde stått på ski sju dager på rad. Etter fjorårets OL-sesong fikk han så vondt i det opererte kneet at han knapt kom seg opp av senga.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer