Svindals sykehusbilde av Hahnenkameratene tar av på nettet

- Jeg vet at Mats Zuccarello er stor, men det er ingen som gjør ting mer riktig enn Aksel, mener Kristoffersen.

SAMHOLD: Georg Streitberger, Florian Scheiber og Aksel Lund Svindal holder sammen på sykehuset etter lørdagens stygge fall. Foto: Facebook
SAMHOLD: Georg Streitberger, Florian Scheiber og Aksel Lund Svindal holder sammen på sykehuset etter lørdagens stygge fall. Foto: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I løpet av en høydramatisk og spektakulær alpinhelg i Kitzbühel ble kampen om krystallkula snudd på hodet.

Verdenscupleder Aksel Lund Svindal var i ferd å få en kraftig luke i sammenlagtcupen, men så gikk det fullstendig galt i utforrennet. 33-åringen røk korsbåndet og er ute resten av sesongen.

Korsbåndsskaden er den samme som Kjetil Jansrud pådro seg etter det stygge fallet i VM i Schladming i 2013. Jansrud slo imidlertid knallsterkt tilbake med OL-gull i Sotsji ett år senere.

Det er imidlertid enda flere enn Jansrud som vet akkurat hvordan Svindal har det nå. Østerrikerne Georg Streitberger, Florian Scheiber og Hannes Reichelt falt nemlig stygt i samme del av Hahnenkamm-bakken som Svindal.

Svindal, Streitberger og Scheiber ble alle fraktet til samme sykehus - med samme skade - på samme rom - og med samme sykepleier. Derfor fikk de tre «Hahnenkameratene» en enkel jobb med å finne frem sin selvironiske og humoristiske side.

- Samme kompression, samme skade, samme rom! Og samme sykepleier! Men vi har det moro, skriver Streitberger på sin Facebook-side under et bilde av de tre toppalpinistene på sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer