Svindler-«Svennis» herjer i Mexico

Fotballforbundet advarer.

(Dagbladet.no): Selv etter at Sven Göran Eriksson forlot England og jobben som Manchester City-manager, har britene på langt nær gått lei av å ha det morsomt på svenskens bekostning.

En engelsk dobbeltgjenger av «Svennis» har nå inntatt Mexico, Erikssons nye trenerdomene, og går den nyansatte landslagssjefen i næringen, skriver avisen El Universal gjengitt i Aftonbladet.

Spillere og støtteapparat i Club Universidad Nacional og et sensasjonslystent pressekorps fikk seg en overraskelse da de skjønte de var blitt lurt opp i stry etter et tilsynelatende prominent besøk på treningsfeltet.

«Svennis»-kopien ankom eskortert av to vakre kvinner og en livvakt hakk i hæl, med beskjed om at han skulle ta aktuelle landslagskandidater i nærmere øyensyn.

- Mangel på respekt, synes en ikke-navngitt midtbanespiller i klubben.

Bekymringsmelding

Opptrinnet fikk det meksikanske fotballforbundet til å ta affære, og Erikssons arbeidsgiver sendte ut en bekymringsmelding til samtlige av klubbene i toppdivisjonen med beskjed om å være på vakt for en person som \'på en uansvarlig måte utnytter sin likhet med landslagssjefen\'.

Club Universidad Nacionals brasilianske trener Ricardo Ferretti, luktet lunta da svindler-«Svennis» kom bort til ham for å slå av en prat på sidelinja. I motsetning til forbundet og den siterte spilleren se han med humoristiske øyne på det som hadde skjedd.

ORIGINALEN: Sven Göran Eriksson ble ansatt som meksikansk landslagssjef etter å ha ledet Manchester City sist sesong. Foto: AFP/Scanpix
ORIGINALEN: Sven Göran Eriksson ble ansatt som meksikansk landslagssjef etter å ha ledet Manchester City sist sesong. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

- En veldig morsom spøk, synes Ferreti.

PS! Originalen selv befinner seg fortiden ikke i Mexico, men i USA hvor han skal se kampen mellom New England Revolution og Pachua i Boston.

Svindler-«Svennis» herjer i Mexico
KOPIEN: Det meksikanske fotballforbundet advarer mot denne fyren etter at han lurte Club Universidad Nacional opp i stry.