Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svineinfluensa i Manchester City

Bellamy er pasient nummer to.

SYK: Craig Bellamy har pådratt seg svineinfluensa, men skal allerede være over det verste. Her i duell med Arsenals Jack Wilshere.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
SYK: Craig Bellamy har pådratt seg svineinfluensa, men skal allerede være over det verste. Her i duell med Arsenals Jack Wilshere.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

||| (Dagbladet): Manchester City bekrefter at Craig Bellamy er den andre spilleren i troppen som er rammet av H1N1-viruset, bedre kjent som svineinfluensa.

Vladimir Weiss ble beordret til å holde seg borte fra helgas seierskamp mot Chelsea, og nå viser det seg at Bellamy, i tillegg til flere av de ansatte i støtteapparatet, er syke.

- Litt av dette har sneket seg inn i leiren, sier assistentmanager Mark Bowen til Guardian.

- Daglig kommer nye spillere snufsende og hostende inn, og legen må avgjøre hvor alvorlig det er. Det er han som bestemmer hvem som må sendes hjem, sier Bowen.

Bellamy skal være over det verste, og kan bli klar til kampen mot Bolton i helga om han blir kvitt kneskaden han sliter med.

Kneskaden blir imidlertid ikke Wayne Bridge kvitt på en stund. Bridge ble skadet mot Chelsea, og foreløpige undersøkelser viser at han kan miste seks uker på grunn av leddbåndstrøbbel.

- Det kommer an på rekonvalesensen, men Wayne sier han pleier å bli fort frisk, så vi håper det kan gå litt raskere, sier Mark Bowen.

Tidligere i høst har både Bolton og Blackburn blitt rammet av svineinfluensa, noe som fikk britiske helsemyndigheter til å advare fotballspillere mot at spytting kan øke risikoen for å spre smitte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media