Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svømmejentene stilte søvnløse og fulle til frokost-tv midt under OL

- De var store medaljehåp, i hvert fall før OL.

(Dagbladet): Vi skal ikke spekulere i hvilket ramaskrik det hadde blitt om en norsk OL-stjerne hadde stilt opp til matlaging på frokost-tv tydelig beruset etter en søvnløs natt, men i Danmark har svømmejentene Rikke Møller Pedersen (23) og Jeanette Ottesen Grays (24) skapt smil og latter, skriver dansk TV 2.

Rikke og Jeanette var ferdig med konkurransene sine, der medaljehåpene noterte henholdsvis fjerde og sjette plass, og feiret det å endelig ha fri fra blodslitet med en god, gammeldags bytur.

Etter litt godt å drikke endte byturen med en burger på McDonald's før det bar videre til dansk TV 2s morgensending.

Bisarr matprat - Hvor mye søvn har dere fått i natt? spør reporteren, som utløser en god latter hos jentene før de innrømmer at de ikke har fått en blund på øyet.

Dansk TV 2 har satt sammen noen «høydepunkter» fra Rikke og Jeanettes matlaging og det er tydelig at jentene har sett bedre dager. Vi er heller ikke helt sikre på om Rikke og Jeanettes svinemørbrad med potetsalat og grønnsaker som tilbehør ble helt vellykket.

- Er det to fulle svømmere vi står med her? spør så reporteren videre.

- Nei, svarer Jeanette på en svært lite overbevisende måte.

- Drikker ikke «så veldig mye» Rikke får så mikrofonen opp i ansiktet mens hun steker brokkoli. Da forklarer hun at svømmere må spise mye.

- Vi spiser veldig mye mat, men det må til, sier Rikke og ser tomt ut i lufta. Det går virkelig ille hvis vi ikke får i oss nok mat, fortsetter hun før begge jentene igjen knekker sammen i latter.

Rikke sørget også for å forsikre seerne mellom matlagingen om at de ikke drikker «så veldig mye».

I studio fikk dansk TV 2s morgengjeng seg en god latter av jentenes oppførsel og konkluderte med at de i hvert fall var store medaljehåp før OL begynte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media